Saturday, December 29, 2007

Внезапното нападение на злата маточина!!!

Еее...копелеее....за кво заминавам дебиш!
Хич не ми се заминава...щом може би няма да има кръчма!Бахти лайноо да го еба...тука ми е хубаво...Данец, Поли, Стефчо, който ще си празнува именния ден след нова година!
А много искам...

Искам бира със водка нищо друго не ща....искам аз да полегна и така да заспя...искам някое гадже между моите крака тихо нежно да мърда ляляляля!
Не знам дали е точно така текста....ама и моята версия си ме кефи хаххаха!
Поне за нова година всички ще си пийнем ром!
Мина ми музата да пиша....догодина!!!

Monday, December 24, 2007

All I Want For Christmas Is You!!!

Басиии яката седмица се очертава!Обхванало ме е коледното настроение...всичко ми е толкова яко, празнично и весело...дори кучешкия клинч навънка не ми прави впечатление...Толкова мие радостно точно сега и в момента и иаааааау!

Наплюсках се като за световно...и цял ден се наслаждавам на яката уфсъ дет се шмитка из монитора....баси якия овен дет е с лилави рогца!хахаха...Кво ли не прави...пикае, сере, спи, пада, става, катери се, търкаля се, къпе се, пасе, прави дори челна стойка!Най-ме кефи, че когато пусна и snow.exe и почва да ми се ръси сняг от горната част на монитора, той се натрупва върху овцата и тя почва да тича наляво надясно!хахахаха бее неква мноу здрава офца е...ще я чукъм!

(и деба...мога да измисля 1000 вариации да напиша овца!дебиш...)

Ся чакаме 30ти да заминем на село при вуйчото...не знам кво да очаквам в крайна сметка....предполагам ще ми е адски готино с вуйчо, обаче народа от София ще ми липсва деба...
И утре има подаръци....нямам търпение...деба!от малка не съм се радвала така на Коледа!Надявам се за напред също да е така...много е готино поне веднъж годишно да усещаш тру-инфантилията в себе си!
Айдее няа мъ отиъм да ям


Искам да поздравя моето псевдо величие с прекрасното творение, назовано "За Синия Принц" (поне тъй мисля!)...изказвам искреното си учудване, че тази така студена и хейтваща "имо" душичка, може да е тъй прекрасно романтична!=)

Sunday, December 16, 2007

СНЯЯЯЯГ!

Еба го у якия сняг!Ше се правим бели мечки ей!
Време е за ром!Ох леле...последния ром дет пих...ужъс...мноу здраво ми влезе.И мноу здраво ми се "замая" главата!:D

Иначе е ебаси клинча....но намерих бомбера на вуйчо ми от 1983г!Обожавам дрехи от 80те!Особено ако са запазени си е перфектно!

Ще се срещнемс бръмзьо да купуваме подаръци за нашите си любови...Много е готин тоя бръмзьо...Обаче умирам да му оформя дългата коса....Щото ебаси прилича на Тарзан...уф нещо желанието ми да споделям тук се изпари!За сега се махам....

Monday, December 3, 2007

Dream Warriors.....(rock)

Аааааа!АААА!Стефане гадино мръсна!Изрусена смотла такава...мноу си гаден значи!За кво ми я заби тая песничка в главата!Цял ден я рекламирам в даскало ебаси!И имотата ще направя глемарчета и ще почна да ги тупирам в междучасието!Мрън!

Ебаси...но песничката наистина е яка!Даже ми беше позната от някъде и се сетих от къде!!!Кошмарите на Ълм стрийт!Мисля че трета част...абе здраво филмче, здрав саундтрак, здрав Джони Деп!иуаааааа

Както и да е!Ядосвамс е на себе си, защото си заебах блогченцетуУуУуУу тотално!Горкото милото то...яд ме е, че съм го оставила толкова време самотно, тъжно, без моите душевни отпадъци!Хъхъх!Тъпотии...прециклих тотално!
Но най-важното е, че скайп мечката е купчина подскачащо лайно!

И огрях у май спейсааа!Тъй познатото ви вече "шуби-дуби-дуби" (стефиии!гуш-муш :D) огря и май спейса!И за да съм по-точна: http://www.myspace.com/shubi_dubi_dubi
8)
Горда съм, защото го сторих сам самичка!Много ме радва, много му се кефя!хахахаха

Абене знам квод а напиша ебаси!Няма за кво да мрънкам!мрън!айде чаву