Friday, October 19, 2007

Ебати клинча, човече!



Не знам кво ми стаа, обаче ми е много студено!:D
Махна се якото летаргично дъждовно време и ей го на, клинча дойде...даже с извадих шала и ръкавелките!Ебаси!
А как искам още топлоо...още слънце....да се припичам като гущер по пейките докато смуча сладко наргиле...ех!

А и нещо света се е сбъркал...моя свят имам предвид!
Влизам днеска аз в "Лавеле"-то и с кво ме посрещат?!с ПИСТОЛЕТ!Да бе...некъф идиот си беше изкарал патлака и го мандахерцаше наляво надясно!Беше мноу кофти...и ми скапа настроението!И защо във всички хубави заведения хората си правят резервации за некви 40 души?!Ебаси...мислете и за другите бе!Пийте си, яжте си...ама защо трябва да ни ограничавате и да ходим по некви пропаднали места?(кой го казва...*roling eyes*)

Бее изключително шибаняшки ден...разкарвах се хиляда пъти между "Адамс"-а и "Z-ROCK"!Щото некви хора идват през две минути и аз като добра и не(?)мързелива душичка ги посрещам всичките!Смотли....

Поне нахраних котката днеска и съм много доволна...малко има ох!коремче, но тва ще ми мине!
Абее,...шматки!

Thursday, October 11, 2007

October, october!The summer is over....



Ми....некво тъпо ми е!
Времето навън е много яко...едно такова дъждовно, влажно, тъмно...и все пак ми е едно тъпо!
Имам предвид...защо с настъпването на есента, нещата, които са се случвали лятото се променят коренно?Защо лятото кара хората да се чувстват щастливи, слънчеви, пълни с енергия и щастие...незабеляващи някакви недоумения или рамзинавания в отношенията си с другите...а с настъпванетона есента изведнъж БАМ!!! - всичко се променя!

Почваш да ставаш нервен, да се дразниш на всичко и всички....правиш хората около теб нещастни...и те те правят нещастен!И ебаси!Почвам да мрънкам, а не обичам...
Мразя да говоря за отношенията си към хората, тяхното отношение към мен и като цяло за отношението ми с другите!Тва си е само моя работа...и все пак може би само вие, въображаеми мои читатели, можете да ми обърнете някакво внимание, защото имам чувството, че напоследък от каквото и да се оплача или от каквото и да измрънкам, каквото и да се опитам да обясня..остава неразбрано във въздуха!
Да, получавам потупване по рамото, кимане с глава и едно утешително 'Спокойно, тва е временно!" придружено с прегръдка...обаче в крайна сметка ебаси, с кво показвате, че сте ме разбрали бе!
Ако ме бяхте разбрали както трябва, нямаше сега да мрънкам тук...и нямаше да усещам буца напрежение в гърдите си!
Сякаш съм пред контролно по математика...


Мразя хора, които обещават да бъдат едни,а в същото време са си пак същите....
И да, Августинке (:р), и аз съм била такава, може да съм тъпа лицемерна кучка, но знам кво е ебаси!И се старая като обещая нещо (особено ако става въпрос за смяна на няква черта в характера ми или поне да я прикрия добре) да го изпълнявам и да се променям....а то кво става?!Пак се ядосвам, изнервям, гневя на асболютно същите неща, които са ми обещании да не се случват, но видиш ли се случват!
И са некво тъпо такова....Защото се карам на милия блог, който ми търпи имовските мрънкания...Ама кво да направя като ми е кофти!
Деиш лайнярщината! (ще заплатя авторски права :D)

Абее квото и да се слчува все пак, остава в миналото, което трявба да бъде забравено!Единственото минало, което залсужава да се помни с помията си е записано в учебниците по история!
Нещата все някога се оправят!

Wednesday, October 10, 2007

Duh......


Бляяя.....определено се възхищавам на хората, които безсъвестнно хейтват тук там....
Просто не мога да ги мразя тия хора, не знам защо!(Подозирам, че е от музиката която слушамО.о)

И въпреки времето ми е някво такова яко...романтично ми е!Не знам защо....
(и не, не говоря за оная тъпа кифленска романтика с розови сърца бля бля, чаршафи от сатен, изгреви, залези, лайна...))Просто съм в настроение да се обяснявам на някого, да му говоря за спомени, за чувства...
Може би е така, защото скоро не съм имала възможност да го направя!И за първи път, толкова се възхищавам на някво цвете, подарено ми от някого!:р

(Но знам кво мразя!Хора, които не знаят кога се пише "кой", и кога се пише "кого" и другите им производни там)

А искам наргиленце бе....ляляля

А, да се похваля, снощи три часа гледах конски пишки!Коне какс е ебът, коне как пикаят, коне които просто си шмиткат пишките наляво надясно...и беше яко!С учебна цел естествено...не ме възбуждат еректирали конски пениси!

И, АГи, мисля че на Хаус близалчицата му бая не е малка, но искам и аз да я оближа!:р

Тва е...айде, фък ю!

Sunday, October 7, 2007

Still Of The Night.....



Уф.....шибани родители!Окей защо са такива шибамяци!Независимо на кого са!Шибани са...все правят проблеми, пречкат се...кретени! И са баси...уф...мрънкащи.... А за някои псевдо-величия искам да кажа, че имат наистина яки кубинки (които я се разпаднат скоро, я не!) и наистина много им отива зелено!:D И мразя смотли, които мразят Нова Генерация!Приказват без да знаят!Къде ше сравняваш ти Нова генерация и ФСБ!ФСБ са дядовци...верно, имат некви яки песни, обаче са дядовци!ПЪК! И къф им е проблема изобщо на повечето хора!Що са толкова ужасни....некви адските тъпанари да ги еба!пфффф.... Не искам да хейтвам!Чао

ПП:Трябва да кажа, че искам да чукам Дейвид Ковърдейл!