Thursday, September 20, 2007

The power of loveee....


ОБИЧАМ OOMPH!!!!Некви яки са....и напевни....Рамщайн съкс!Oomph!>Rammstein!!!И вскеи който мисли по друг наичн да си го ръгне отзаде...

И даскалото почна...бе в тва даскало зайците са некви яки!Има една яка пънкарка и две метълки....добро начало!И особено приятно, че има с кого да си пееш Birra, Oi!E Divertimento по коридорите!(sun)
И с толкова извънкласни дейности почнах да се знаимавааааам...волейбол, училищен хор, отговорник на класа...отделно ис ученето!За една седмица имам три шестици...баси кефа!И ако продължавам така, ще стане нещо от мене ей.....

И дните са красиви....навън вали!Някво яко е...дъждовно..хладно...нищо, че е мрачно!Някво мистично е...а и нямах търпение да облека някъф пуловер!хахаха
В събота пак има форумна среща....а с Дани може и да идем!

А като споменах Дани, искам да се похваля, че на 26ти септември правим три месеца!А кога станаха...някво странно ми е...задържахме се три месеца, без някво периодично късане, некви скандали и бля бля!Няма интриги....чиста любов (йеах, too hippie and too true!)!
А Ицето е проста(ч)к(а)!Как може да приказва такива глупости бе...тоя човек е некъф шибан уникат!

А и новите ми даскали са ебаси яките!Некво мноу яки!И всичките са разбрани и са симпатяги!Бее с една думичка, яки са!
Мен ме мързи...чао!

Thursday, September 6, 2007

две калинки, с пъстри перелинки....


Окей беее....как така за един ден, цялата ми рода ме обяви за пропаднал тъп клош!(duh...)
Всъъъщнооост....не ме ебе особено, какво мислят за мен, точно тези роднини!
Забелязала съм къде им е проблема на повечето хора...твърде много им пука, за некви незначителни неща...пука ли ти какво мисли за теб, човек, който виждаш два пъти годишно?!Колкото на него му пука какво мислиш за него!

Ама както и да е...деа знам, нещо съм на хейт вълна....Нещо ми омръзна тоя метъл монотонен и се завърнах към старите безгрижни дни с Августинка, когато мноооого слушах Los Fastidios, Skaos, Devotchkas и такива ми ти работи!

Бее некво пънк го раздавам и все пак ми е мноу яко!
Абе мразя тъпаците, които отиват на купон с целта да се 'напият' и 'изпотрошат всичко'!!!Ква е тая тъпа вандалщина бе?!Имам предвид, за кво ти е да идеш на купон, като няма да помниш нищо от него, когато изпълниш пъкления си план, да се напиеш като свиня!
И, о Один, колко мразя курви!Ма не просто курва....а курволяк!Долен мръсен гаден курволяк!Ония малки гадни пикли, с къси поли, русичката коса, сложили 10 сантима гримове по себе си...и да се фукат пред приятелки на кого духали в Амор-а или Дубле Вижън-а!Баси шиткавите!И дето си мислят,ч е като тръгнеш да се ебеш със 14 годишни на 12-13 е мноу яко...аа, човечеее, секса на 13 е толкова яяяяк!И защо си мислят, че да си девствена е срамно бе!?О.Олол
И все пак, мразя ги беееее.....kill them alll!Пак почнах с фанатичните си метълски текстове!:D
И една песничка много по случая....

Веднъж когато се прибрах пиян като свиня,
видях във своето антре съмнително бомбе, видях във своето антре съмнително бомбе!
И питам аз женичката:"Кажи ми миличка, какво е туй бомбе в нашето антре?Какво е туй бомбе в нашето антре?!"
Глупак, простак, мръсник, циник, за ква ме мислиш ти?!Това не е бомбе, а нощното гърне, това не е бомбе а нощното гърне!
Моряк съм бил и плавал съм по северно море, ала не бях видял гърне от кадифе, ала не бях видял бомбе от кадифе!

Стига толкоз шитс!